Hei!

Olen Iina Markkanen ja yritykseni nimi on Traineriina. Traineriina tuottaa monipuolisesti liikuntapalveluja yksityisille ja yrityksille personal trainingista yritysten taukojumppiin.

Liikunnallisilta koulutuksiltani olen lisensoitu FAF-kuntosaliohjaaja ja FAF-personal trainer. Lisäksi olen kouluttautunut mm. kahvakuulaohjaajaksi (Trainer4You) ja olen myös Titleist Performance Instituten sertifioima golf-fitness -ohjaaja. Olen entinen maajoukkuetason kilpayleisurheilija, mikä on muovannut minua enemmän kuin yksikään koulutus. Nykyisin minulle läheisiä lajeja ovat mm. golf, kuntosaliharjoittelu, juoksu, sauvakävely, kuntonyrkkeily, kehonpainoharjoittelu ja kahvakuulailu.

Ennen päätoimisesti liikunta-alalle siirtymistäni ehdin työskennellä 10 vuotta lääketeollisuudessa tutkijana. Olen myös alakoululaisen äiti, joten ymmärrystä löytyy myös lapsiperheen haasteista.

Työskentelen pääasiassa Espoossa. Päätoimipisteitäni ovat Ymmerstan Move! Wellness Center ja Tapiolan MyFit kuntokeskus. Liikun muuallakin pääkaupunkiseudulla, ja voin tulla myös kotiisi tai yrityksesi tiloihin.

Ota yhteyttä ja luodaan yhdessä suunnitelma, jonka avulla pääset tavoitteisiisi!

Terveisin,
Iina

Iina Markkanen

– YO 1992
– FM 2000
– FAF kuntosaliohjaaja 2002
– FAF personal trainer 2003
– Trainer4You kahvakuulaohjaaja 2011
– TPI-CGFI, level 1, 2011
– Training for Warriors ohjaaja, level 1, 2014

 

Yleisurheilu-maajoukkuevalmennuksessa yli 10 vuotta 1980- ja 1990-luvuilla
Ennätyksiä: 100 m aj 13.49, 400 m aj 57.81, pituus 600