GolfFIT syksy 2018

GolfFIT-pienryhmäkurssit järjestetään syksyllä 2018

 

Move! Wellness centerissä (Ristihaantie 2), alakerran pikkusalissa

Sunnuntaisin 7.10.-16.12. klo 18.30-19.30

 

ja

 

Laurea Otaniemen kampuksen liikuntatilassa (Metsänpojankuja 3)

Tiistaisin 2.10.-18.12. (ei 16.10.) klo 18-19

 

 

Kurssimaksu    299€ (11 kertaa) (ei erillisiä jäsenmaksuja)
549 € (22 kertaa, jos osallistut molempiin treeneihin)

 

Paikkoja on rajatusti, varaa omasi pian!

 

***

 

GolfFIT on tarkoitettu vahvistamaan ja ylläpitämään erityisesti golfarille tärkeitä fyysisiä ominaisuuksia. Parempi fysiikka mahdollistaa pidemmät lyönnit, edistää pelin kehittymistä ja auttaa jatkamaan nautinnollisia pelivuosia pitkään!

Osallistujalta ei kuitenkaan edellytetä golfin lajitaitoja, joten tunnille voi osallistua muutkin kuin golfarit, esim. tenniksen pelaajat hyötyvät treeneistä myös paljon.

GolfFITissä harjoitetaan mm. lihaskuntoa, kehonhallintaa, liikkuvuutta ja tasapainoa.

Tunti aloitetaan lämmittelyllä, joka voi sisältää kevyitä hyppelyitä. Lämmittelyssä tehdään vetreyttäviä liikkeitä koko keholle. Apuvälineenä voidaan käyttää keppejä.

Tiukempi treeniosio toteutetaan kuntopiirityyppisesti. Liikkeet kehittävät golfissa tarvittavia lihasryhmiä ja taitoja. Kokonaisuus voi sisältää myös sykettä nostavia liikkeitä, ja erityisesti töihin joutuvat keskikehon lihakset. Liikkeitä tehdään kelloa vastaan, joten jokainen voi treenata oman kuntonsa mukaisesti. Jos jokin liike ei sovellu sinulle, ohjaaja opastaa sinulle sopivamman harjoitteen.

Tunti päätetään venyttelyihin.

GolfFIT on personal trainerin vetämää kurssimuotoista pienryhmäharjoittelua (max 10 hlöä). Pienryhmässä harjoitellen varmistetaan liikkeiden oikea suoritus, saadaan motivoiva ryhmähenki ja voidaan edetä helpoista liikkeistä haastavampiinkin.

Tunnin kesto 55 min.